klänning?

sitter hemma hos mig med linda och fixar oss lite fast jag sitter mer och kollar på klännigar till avslutniongen, hittade en söt som jag funderar på att köpa? :) , men snart blir det ut och möte filip tror jag , så vi hörs sen puss!
- klänningen
gilllar!

utgååång

Drar ut och möter linda , sen drar vi vidare!
vi hörs ikväll goingar , hoppas ni kommer ha en grym valborg
för det kommer jag ha! 
puss!

valborg

godmorgon. 
vaknade imorses med smink och kläder på , tror jag somnnade ifrån datan igår, Valborg idag då , fölrs vänersborg med linda och massa härligt folk , sen kanske trollhättan en stund om vi orkar , men nu ska jag faktiskt hoppa in i en dusch och komma på bättre tankar , vi hörs sen!
loove.
gammal bild på mig och mikkky!

..

nu blir det faktiskt att kolla film i min ensamhet.
fick reda på att mamma ligger inne på näl  , hoppas på att det bara är till imorgon , om det blir längre får jag väl reda på det imorgon.. & nu väntar jag på att pappa ska komma hem därifrån. men vi hörs senare orkar inte skriva. puss

mysigt

super mysig dag med linda idag  , ute på stan och åt & pratade verkligen om allt. underbart go tjej är hon verkligen , sen så drog hon iväg och tränade små barn , så var jag i stan med lillchrille , jimmy och emelie istället härligt ju. hoppas på lika bra väder imorgon på valborg , dagen kommer tillbringas med dom bästa!
men nu ska jag dra mig , vi hörs senare!
lovee.
-hahah fint

drar mig ut och träffar linda!

Kom hem från göteborg runt  12 har nyss ätit & ska snart ut och träffa bästa linda , go tjej det , massa att välja på , på lördag haha , beslutångest. men nu ska jag dra mig , vi hörs lite senare , pussshej!


pigg tjej?

godmorgon , pigg tjej här , usch sönder trött vaknade 20 i 6 och nu måste jag börja fixa mig så jag hinner till tåget, hoppas på att det blir en bra dag iallafall , efter göteborg ska jag träffa linda sen får jag väl se vad som händer. men ni får ha det super bra , vi hörs senare , Pusss!

upp tidigt!

kom nyss hem från en go träning , och ska snartg hoppa i säng för ska ta 20 över 7 tåget till göteborg imorgon på morgonen så måste upp tidigt men det får väl gå.  men nu ska jag dra mig , vi hörs imorgon ni får ha det super bra!
ingen ny bild.

hah idioter

nyvaken tjej, vaknade av att mattias och linus ringer på skype , jävla cp är dom haha, och nu ska jag fixa mig och springa till bussen , vi hörs senare pussss!
helgen blir bäst.

sängen

nä nu blir det sängen svin trött och orkar inte ligga vaken vid datan längre så slänger på en film och myser ner mig i sängen & taggar valborg som kommer blir bäst med linda , filip henke och masssa folk superbra ju , men vi hörs imorgon pusss!
sommarsommarsommar

duktig tjej

helt död, kom nyss in efter att ha sprungit , ska aldrig mer äta innan jag springer haha , världens jävla håll kunde ju knappt springa hah. men nu ska jag äta lite , sen hoppa in i en varm go dusch underbart! så vi hörs säkert lite senare Puss!

baaada

Badat med josefine idag haha störda är vi , och imorgon lämnar hon mig och åker till dalarna, så inget valborg med henne , fast ska träffa min fina vän Linda på valborg istället så sover hon här prima. kommer bli galet bra tagga lördag med massa härligt folk, menmen nu ska jag fixa lite , sen ska jag ut och springa med domi go brud det. så vi hörs senare! 
lovee.

skolan nästa

Drar mig mot skolan yeyy , imorgon är sista dagen i skolan för mig denna veckan och då hoppas jag på att få va elevvärd så jag slipper lektionerna , och på fredag ska jag till göteborg och träffa folk i min nya klass. men nu måste jag springa , vi hörs sen pusss!

klänning?

Ska snart till skolan usch! 
fast sen blir det att bada med josse mys!
- funderar på att ha denna kläningen på avslutningen i 9an?

goaste

kom nyss  hem från det jobbigaste träningen på länge , minna armar och ben är helt döda , kommer knappt kunna gå imorgon buhu , ska bada med josefine imorgon hihi galet. men nu väntar duschen på mig , så vi hörs senare. Pusss!

gott

slutade kvart över 11 idag , inte helt fel. 
nu ska jag dra ut och träffa min fina vän domi sen ska jag träna ikväll
men nu måste jag packa ihop träningskläder, vi hörs sen puss!

i skolan

Godmorgon goingar!
ojojoj va jobbigt dedt var att komma upp ur sängen , kämpade mig verkligen upp har blivit försen alla domma dagarna på lovet , och nu ska man börja komma upp tildigt igen , usch! just nu sitter jag i skolan och typ verkligen sover , sen ikväll blir det träning , & faktiskt springa hem från träningen med domi duktig tjej. men nu ska jag dra mig på lektion igen hade jag tänkt. vi hörs senare puss!

'

sängen & film nästa prima , vi hörs imorgon.
Godnatt goooingar!
statistiken ökar stort superbra!

springa jappjapp

Kom nyss in efter en go springtur med domi , känner att min kondition är sämst , så nu måsta jag jobba upp den & börja springa några gånger i veckan med henne. härligthärligt , men nu ska jag äta & hoppa in i en varm go dusch underbart ju. Och skolan börjar imorgon usch inte nått kul.  fast på fredag slipper jag skolan , drar till gbg och träffar min klass jag ska börja i så slutar tidigt typ bara skola i 2 timmar underbart. 
men vi hörs sen puss!
- bilder från igår kväll/natt





hihi pusssaas
bästa tjejen. <3


bloggar

Bloggar jag läser:
http://josefiinewestman.bloggplatsen.se/
http://lindakarlssonn.blogg.se/
http://strawberryfield.devote.se/
http://tiiabersan.blogg.se/
http://isabellnatasa.weebly.com/
http://alcice.blogg.se/
http://youbetterwork.blogg.se/
tips om mer? :)

haha vilken kväll!

super bra kväll/natt igår , botered med , josefine, ludvig , danne , kim & Andreas haha störda allihopa. jag och josse tältade där med kim och andreas, haha cp , gick typ och la mig 6 , sen på morgonen kom ludvig och danne tillbaka, har massa goa bilder från igår & idag till och med film&kort  på när kim & danne  badade gooaakillar. 
men nu ska jag fixa mig lite , så vi hörs ikväll , bilder kommer så fort josse har lagt in dom! 
Pussss!
- gammal bild sen jag var hos fia!
finapojkaaar!


grilla & tälta

Drar ut och möter upp josefine , sen så blir det tältining & grilla superbra.
vi hörs imorgon puss!

bilder från igår

go kväll med härligt folk igår. 
ikväll ser jag fram emot en grym natt med josefine & folk!


bilder

Bilder ifrån stockholm*
Mikaela
Hampus , Isak & jag.
lejonbacken
jag , mikaela & isak
lite bilder fick det bli , orkar inte lägga in mer.
men vi träffade isak och hampus ett tag i stockholm grymt.
sen gick jag & mikaela runt som frågetecken!

grymt ju

Kom nyss in från en bra kväll med , kim , andreas , robin , liam , mikaela & jossee , drog till nordkroken var där en stun sen gick vi tillbaka till fyrkanten haha så jävla störda , men riktigt go kväll faktiskt , kommer in bilder som josse tog på bloggen imorgon hoppas jag på? , men nu ska jag fixa mitt rum , för det ser ut som ett helvete haha , vi hörs puss!
nya bilder från stockholm , kommer in imorgon!

förlåt

förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar , men har inte kunnat blogga från någon dator och inte från mobilen , så min blogg har vart rätt så död , men stockholm har vart super bra , har massa bilder som kommer in ikväll tror jag , för nu blir det att dra ut med bästa josefine & mikaela super bra , men vi hörs sen okej? , puss!

stockholm nästa!

Godmorgon gooingar!
nu ska jag & mikaela snart dra oss till stockholm , inte helt fel fast jobbig resa & sitta i en bil i 5 timmar , tur att man kan kolla film i bilen iallafall , men vi hörs ikväll när jag kommer fram , så ni får ha en super bra dag. puss!♥

sova ohja

lägger mig i sängen och kollar skräckfilm med mikaela mys.
finns på mobilen , och imorgon ska jag  ´åka bil i 5 timmar
så då behövs ni, godnatt alla söta!

grymt

Nyss vart ute på stan med sasse , josefine , frida och mikaela.
kom nyss in och borde packa usch , jag och mikaela drar till stockholm tidigt imorgon härligt , men nu måste jag verkligen packa , så vi hörs sen puss!
tagga söndag josssse
- gammal bild  mikaela&jag

sol , jappjapp!

Drar snart ut och träffar Jossee,och senarei kväll kommer mikaela, så sover hon här så drar vi 2 till sthlm imorgon super bra ju. men nu måste jag ta och fixa mig så hörs vi lite senare. & vilket sjukt underbart väder det är ute , på med shortsen jappjapp! Puss


underbar är du tjejen

Josefine Westman bästa tjejen , älskar dig.
och på söndag blir det tältning igen galeeet.
vi kör vår egen stil , så jävla rätt!

'

Svar: tack så mycket , & tack för att du  skriver vad du tycker , ska se om jag  kan ändra på det! :)

vilken är bäst?

Så  , nu har jag fixat en ny headler , ni får säge om den är bättre eller sämrfe än den andra , hade vart super snällt!
-Gammal
-
Nya

ny headler?

ligger i sängen och försöker fixa med en ny headler , eftersom min är så tråkig & ful , men ni får stå  ut med den ett tag till , idag så blir det att ligga ute i den underbara solen , sen träffa Mikaela för imorgon drar vi upp till stockholm , grymt ju ska handla massa nytt , men nu ska jag fortsätta fixa med bilden , puss ! :)
- midsommar 2010

sooova

ligger i sängen och pratar med albin , vilket jag har gjort i några timmar
gooo pojk  , nu blir det sängen  & va social mot albin, godnatt ♥

härligt ju

kom nyss hem från en grym träning , tränat med laget& sen med killarna lite
sätter salton på Cheermattan snart hoppas jag härligt det!
nä men kom nyss hem för ett tag sen & sitter och pratar med albin
haha go pojk det oohja. men nu ska jag sätta på en film mysigt! 
vi hörs lite senare.
Puss!


träna yesyes

Tränatränaträna , kameran hänger med ikväll , varför inte lixom? :)
&imorgon träffar jag bästa josefine sen mikaela , så ska vi till stockholm på torsdag. ska försöka fixa gym/sol kort imorgon också ,på sportlife super bra ju,måste få lite färg innan SM. men nu ska jag dra mig och träffa domi härligt. vi hörs sen så ni får ha det super bra , för det ska jag ha ohja! Puss

sol&värme jappjapp

Har legat ute i solen med mikaela hela morgonen kan inte bli härligare känner att det snart är sommar gått runt ishorts ute fan underbart ju!, men nu ska vi ut igen så vi hörs innan jag drar mig till träningen sen , funderar på att dra med kameran och fota på träningen , bra ide? :)  
Puss
sol & värme!

överlevt

Godmorgon! 
har överlevt en natt här ute med mikaela haha galningar , men det är grymt väder ute underbart ju. och idag hoppas jag på en bra dag , har träning sen efter det ska jag nog hitta på nått , men nu måste jag dra mig ,är super hungrig hihi. Puss

balkongen nästa!

dagen har vart super med min fina vän mikaela , har klippt henne och hon har färgat håret på mig grymt ska kanske pierca henne sen om vi har ork och hinner , men nu ska vi sätta på dom 3 sista harrypotter filmerna och göra vanilj bollar , vi ska vara tuffa och sova på min balkong inatt haha .
men vi hörs sen pussar!

sött ♥

rubriiik?

Just nu sitter jag och väntar på min fina vän mikaela lundblad ,hon ska vara duktig och färga håret på mig haha ska bli lite mer blonda slingor hade jag tänkt , sen drar vi nog ut ikväll! :) väldigt bra är du tjejen! 
- Bilder från helgen med min underbara vän ♥

Bilder av min älskling Josefine Westman <--- hennes blogg

tälta ohja!

Sjukt bra kväll/ natt igår , jag och josse tältade för första gången igår härligt ju , på kvällen var det massa folk som kom och gjorde oss sälskap haha , typ , ludvig , kim, robin , danne , andreas , kristian , Azer , ali , roxx  och säker mer folk som jag inte har skrivit haha , jag och josse sov knappt inatt , livrädda ju , på morgonen vaknar vi av att tältat typ hade rasat över oss och taket var blött som fan underbart , men sen runt 9 ut i solen och sola underbart! , men nu ska jag fixa mig , vi hörs sen puss!
bästa folket! ♥

Dag 3 - minna föräldrar

Pappa- vi bråkar inte så ofta , fast iförsig han är bara hemma på helgerna han jobbar i norge på veckorna så jag ser han inte så ofta , men vi har bra relation och kommer bra överens. 
Mamma- Kommer bra överens med och är väldrigt chill , fast vi bråkar väl ibland vi också , fast det gör väll alla.

ännu en bra kväll med tjejen!

Går dagen var super bra , fast lite kaos haha.
sen imorses drog jag och josse till donken inte helt fel! 
ikväll blir det ännu en underbar kväll med bruden 
TÄLTA ♥

Josefine westman <3

haha vilken kväll

Super bra kväll med massa härligt folk verkligen , vart hemma hos jocke med josefine och massa folk hela kvällen sjukt bra , hihi jossee , risefrutti , yogurt och brööööd , jävla tattare är vi haha , nä men nu sitter jag hemma hos min fina vän josefine , grym är du älskling! ♥

Drar ut och möter bästa josefine

Kvällen kommer bli super bra verkligen, eftersom att jag har så goa vänner! 
vi hörs ikväll för nu ska jag ut coh möta bästa josse , älskar dig♥

jenifer 4 år

Kom nyss hem från trollhättan , vart hos min syster hela dagen och firat hennes lossas barn som fylde 4 år , somnade i bilen hem härligt väldigt trött tjej kom hem 3 och somade typ 4  inatt och skulle upp halv 10 haha funkar det med , ikväll ska jag nog till frändefors och träffa min fina vän josefin westman och sova där , klicka så kommer ni till hennes blogg  go tjej det! , men nu ska jag fixa mig lite , vi hörs ikväll och det kommer nog komma in bilder hihi , pusss!
haha söt tårta hon ville ha
<3

släktakalas för lilla jenifer

Galen kväll igår , men fan den bästa på länge, grymt folk också!
men nu ska jag fixa mig , ska till släktkalas för lilla jenifer om 40 minuter.
tååårta♥ hihi , kommer ta med kameran och ta lite kort. 
men vi hör sen puss!

02:41

Kom nyss hem från en grym kväll i vargön , träffat massssa nytt folk verkligen goa verkligen ,alla var äldre än mig så kände mig lite liten ibörjan ja haha. men det  får göras om , grym kväll iallafall! , just nu ligger jag i sängen helt död , så nu ska jag sova , ska upp typ 10 hihi. 
Godnatt goingar! / sara

super kväääll!

Drar mig utååååt med domi underbart! 
kommer hem senare ikväll och kanske slänger in ett inlägg då! 
ni får ha en super bra kväll , för det kommer jag ha!

Kom in på gymasiet i göteborg prima!

Fick nyss hem ett brev , har kommit in på Gymnasie nu jag kom in på makeupstylist  på DrottningBlanka i Göteborg hejdå vänersborg ohja, eller aa , kommer väl bo kvar här tror jag det orkar jag inte tänka på nu. men fan va härligt!

sara

Kom nyss hem från skolan , ganska kort dag i dag faktiskt härligt det , ikväll ska jag nog träffa domi så drar vi väl ut, nu måste jag äta super hungrig sen ska jag fixa mig lite med , vi hörs sen Puss!

skola är överskattat!

ny vaken tjej , orkar inte gå till skolan börjar med onödigt jävla b-språk , fast jag har svenska engelska och man gör inte ett piss på den lektionen så det känns lagon ovärt , men jag får väl vara duktig och fixa mig nu och hoppas på att dagen blir bättre , antagligen ska jag träffa folk som vanligt hihi , men jag skriver mer sen puss!
ganska gammal bild.

godnatt

nä nu blir det sängen, tänkte lägga mig och kolla på * Dumma mej * hihi. vi hörs imorgon Godnatt!

Dag 2 - Min första kärlek.

Jag har faktiskt aldrig vart riktigt kär , eller aa. 
så har  inget bra att skriva om det!

sol underbart ju!

Seg dag i skolan , hade mutligt nationellt i matte det gick sämst med ehfan kör på det andra. sen drog jag mig till gymix och kom nyss hem väldigt bra träning idag faktiskt! Ska kanske dra ut snart hade jag tänkt härligt ju. föresten fan va härligt med lov  sista dagen imorgon underbart ju! men vi hörs sen puss!

Svar: haha nej! :)

film timeee- Los Ojos De Julia

trött tjej , somnade typ halv 6 och vaknade nu av att mamma väckte mig trodde jag skulle till skolan men nä tur det , nu kommer ju inte jag kunna somna om fan , vill sova och vill sova bort hela dagen så det blir helg , för helgen kommer bli bäst , som alltid hihi , nä nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en skräckfilm , får se om den är bra! tänkte att jag ska kolla på * Los Ojos De Julia*  , vi hörs imorgon , godnatt goingar!

Dag 1 - presentera mig själv.

Mitt namn är Sara Lantz vilket ni nog vet , jag fyller 16 år den 12 oktober. jag har två syskon fast jag är yngst det är 7 år mellan mig och min syster och 9 år mellan min bror och mig, kommer sjukt bra överens med båda två!
jag klarar mig verkligen inte utan att träna, tränings beronde är jag haha. Jag tränar Cheerleading och det har jag gjort i 3 och 1 halft år , fan den roligaste sporten jag har gått i iallafall , vi var nyss och tävlade i DM i borås och snart är det dags för SM/RM i malmö, bara att köra! 
jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer hah , så det får räcka så.
ingen ny bild på min bror precis.



låter bra!

Mikaela åkte nyss , och nu sitter jag och pratar med catherine om att resa till slovenien i sommar underbart,vi två drar nog dit själva i sommar så underbart saknar allt folk i slovenien!
- Tänkte att jag kunde köra detta ett tag ifall jag inte har nått att skriva om så harf jag iallafall domma att kolla och skriva om superbra ju! så nu kör vi en sån här!
-
Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 -
Min första kärlek.
Dag 3 - Mina föräldrar.
Dag 4 - Det här åt jag idag.
Dag 5 -
Vad är kärlek.

Dag 6 - Min dag.
Dag 7 -
Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 -
Min tro.
Dag 10 -
Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 -
Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 -
Den här veckan.
Dag 14 - En resa jag minns.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 -
Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 -
Detta ångrar jag.
Dag 20 - Den här månaden.

Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 -
Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att
gråta.
Dag 25 - En första.
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritplats.
Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.

Mikky&Sara booomb

Engelska uppsattsen tror jag gick ganska bra faktiskt. fast fattade inte ämnet först men det var ganska lätt tur det hoppas på att få G iallafall haha. Just nu sitter jag hemma hos mig med min underbara vän mikaela , hon är bäst verkligen kommer kännas så sjukt konstigt att inte gå i sammaklass sen efter 10 år bästavännen. Nä nu ska vi göra vanlijbollar och kolla film mys , puss!
- gamla och nya bilder på mig & mikaela ♥
boooomb






ÄLSKLING ♥♥

yeyy

drar till stockholm med mikaela nästa helg underbart ju.
Imorgon börjar dagen med nationellt i engelska * uppsatts
ush , sen efter skolan så får jag se vad som händer
ska nog vara dukrig och skriva klart sammanfattningen i fysiken!
nä nu ska jag lägga mig och kolla film mysigt.
-Lite goa bilder på underbara vänner.

duschen nästa

träningen gick helt okej faktiskt , förutom att minna knän förstör allt för mig verkligen inte så jävla härligt. men eesh bara att köra , programmet är ändrat så massa nytt att börja greja med super bra ju , men nu ska jag hoppa in i en varm go dusch sen så tvingar mamma mig gå ut med hundarna inte helt okej , men nu ska jag dra mig skriver mer sen puss!
Saknar slovenien så sjukt mycket , i sommar blir det att dra dit igen och träffa alla minna underbara vänner saknar dom så sjukt mycket härligt folk ohja!

uppsatts

Drar mig mot bussen nu härligt ohja! 
imorgon nationellt i engelska uppsatts yeyyy! 
nä men vi hörs ikväll!

Svar: haha grymt ju , ser du ens vart jag är ? :)

tränatränaträna


drar och tränar strax taggae träningen med denna videon!

i skolan

Sitter i skolan helt död , sitter och skriver en uppsats om Demokrati och diktatur  ska va inne på fredag bläää , hatar uppsatser , men har inte så mycket kvar att skriva så det är soooft.
men vi hörs senare när jag kommer hem från skolan , eller efter min träning, pusss!
ända bilden som fanns på datan , fast precis så jag känner mig nu!


skoltrött!

ooooboy

haha somnade i telefonen inatt , så det ska va! haha. 
nu är det snart dags för mig att dra till bussen usch gillas verkligen inte.
börjar med jävla svenska engelska uuusch. 
Min dag ser ut så här:  Skola , hem , träna , sova! 
ingen ovanlig dag för mig precis eller aa.
dricker Varm oboy med marshmallows i underbart ju.
men vi hörs sen puss!
dageeens kläder
ooooboy <3

duktig tjej

känner mig sjukt duktigt har skrivit en sida om kol haha.
får skriva mer på sammanfattningen imorgon.
albin pratar med mig iallafall & det har har han gjort ett tag
kan inte bli bättre haha störd är han.
nä nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta va social
mot albin , vi hörs imorgon.
goooodnatt! :)

pluggpluggplugg

usch nu blir det att sätta sig framför datan och pluggapluggaplugga , måste börja med min sammanfattning i fysiken måste få G , och den ska va klar på torsdag så nu ska jag vara riktigt duktig och plugga fysik hemskt ämne, vill bara ha sommarlov och slippa skolan , sen börja en helt ny linje med nytt folk!
nä , vi hörs sen goooingar!
- pluuuugg glad tjej..

-

PCS ♥
suddig men gooo bild!

svar

Svar: Den kommer ifrån bubbleroom! :)

dag med elin

Sjukt seg dag i skolan inget ovanligt precis haha , efter skolan drog elin med mig hem hjälpte mig städa mitt rum , sen drog vi ut och fotade & köpte glass , kan ju inte bli bättre pluss att det är så sjukt härligt ute,tack för dagen gumman! ♥
imorgon blir det skolan & träning hoppas på en lika varm dag! 
vi hörs sen puss!
Sara&Elin

godmorgon!

Godmorgon , nyvaken tjej så sjukt trött orkar inte med skolan idag.
men aja måste dra mig till överby efter iallafall köpa skinnjacka.
nä nu måste jag fixa mig , vi hörs senare puss!

Godnatt!

nä nu blir det att lägga mig i sängen och sätta på en skräckfilm hihi ,
Så vi hörs imorgon godnatt!
-Saknar tiden med dig vännen



Catherine Svedhem <3

PrideCheerSquad

Massa gamla och nya bilder på PCS
'
orkar inte lägga in mer nu , men kommer mer när jag fått bilder från idag! :)

bloggar jag läser

Bloggar jag läser :
http://isabellnatasa.weebly.com/
http://tiiabersan.blogg.se/
http://josefiinewestman.bloggplatsen.se/
http://lindakarlssonn.blogg.se/
http://strawberryfield.devote.se/
http://fannypetrine.blogg.se/
http://alcice.blogg.se/
- tror det var dom , har säker glömt nån haha.
tipsa om fler ? :)

gott ohja

Sitter i sängen helt jävla död och äter massa chips kan ju inte bli bättre pluss att det har vart så sjukt härligt ute idag gått ute i shorts då är det fan sommar snart , det känns så jävla underbart hoppas på en lika varm dag imorgon så slipper man alla varma kläder hade inte vart helt fel! & jag har hittat en skinnjacka på veromoda för 1000 som jag ska köpa älskar den hihi. nä nu blir det att springa ut med hundarna sen kolla film upp tidigt imorgon yeyy! 
puss
/sara
Klääääder
gillar klänningen!

bara att köra!

Uppvisningen hm vad ska man säga , det var nog detg sämsta vi någonsin har gjort detta programmet iallafall haha , men vafan det är kul att köra ändå bara att se glad ut och köra igen på träningen på tisdag fiaxa programmet inför RM/Sm 3-4 juni , men nu ska jag hoppa in ien varm dusch sen lägga mig och kolla film mysigt , Pusss!
& bilder ifårn uppvisningen kommer in snart!
panthers <3

Cheerleading uppvisning a-hallen

Ny vaken tjej , ska snart dra iväg till a-hallen har uppvisning där klockan 11 idag , fast ska samlas 10 tror jag jag är mer nervös för miniorerna än hur det ska gå för oss haha sjukt , men nu måste jag fixa mig Puss!
- bilderna är från förra året! 
<3

mysig kväll

Kom nyss hem från en bra kväll
var och grillade med massa folk , sen satt vi ute och pratade hela kvällen mysigt sen mötte jag jesper en stund fast lämnade han själv ute nu för ska upp tidugt imorgon och orkade inte va ute med han haha men nu ska jag krypa ner i min säng och sova ska fan upp tidigt buhu. men vi hörs godnatt!  /sara
tack för kvällen allt härligt folk!

haha..

har kvar den andra med ohja!

hej!
håller på att skaffa en egen blogg också , har en med Cornelia & Amanda klart att jag ska ha kvar den med dem också fast känner att det är enklare att skriva av sig om man har en själv med , så kommer blogga i båda fast kommer skriva om olika saker i dom tror jag , fast det är väll bra det med ? Dagen hitils har vart bra överby med elin & nu ska jag fixa mig och dra ut och grilla med massa härligt folk , ska ta det lungt och komma hem väldigt tidigt ikväll , ska upp 8 halv 9 har uppvisning imorgon prima , men vi hörs ikväll tror jag puss! :) 
* ( kommer inte börja blogga så mycket i denna än har massa att fixa på den! )
Min fina vän Amanda Axelsson , du vet.. jag älskar dig & stöttar dig till 100%
/ sara

RSS 2.0